Professzionális stúdiótechnika és modern fényrendszer

stúdiótechnika

Miután végeztünk a Loft studion lakberendezési munkáival, a stúdiótechnika kialakítására összpontosítottunk. Stúdiótechnikánk új dimenziókat nyit a fotózás és videózás terén. A modern berendezés és a korszerű fénytechnika segítségével minden alkotás egyedivé és lenyűgözővé válik.

Ahogy közeledtünk a lakberendezési feladatok befejezéséhez, úgy a megrendelt stúdiótechnika is elkezdett beérkezni, ami igazán izgalmas volt. Miközben a háttérben még néhány apró szakipari munka zajlott, már láthatóvá vált a végleges enteriőr és a fotóstúdió egy nyugodt szegletében szépen gyűltek a fénytechnikai dobozok. Amikor végre elérkezett a kicsomagolás ideje, igazi öröm volt minden csomag kibontása.

A Loft studion kialakításánál fontos szempont volt, hogy a természetes fények, illetve az enteriőr fényei önmagukban is kiváló környezetet biztosítsanak, ezért az alapfelszereltségen túl, rengeteg figyelemreméltó eszközt szereztünk be. Törekedtünk arra, hogy igazán kreatív lehessen az alkotás. Mivel a Loft studion bérelhető termei nyitva állnak a fotózás és videózás iránt érdeklődő profi és lelkes amatőr fotósok előtt egyaránt, így a fotós eszközeink is mindenféle igényhez alakíthatóak. 

Beszereztünk egy korszerű LED állandófényű lámpa rendszert, amely kiválóan illeszkedik a környezeti megvilágításokhoz. Ennek köszönhetően rendkívül hatékony a munka és bármilyen stílushoz jól igazítható. Felismertük, hogy ezeknek az eszközöknek a használatát a hobbifotósok is hamar elsajátíthatják. Kidolgoztunk egy szolgáltatást, ami segítheti a fotózás iránt érdeklődő amatőröket néhány jó kép elkészítésében. Szempont volt, hogy még akkor is sikerélményt nyújtsunk a képalkotásban, ha nem rendelkezel professzionális fényképezőgéppel, sőt, akár telefonnal is könnyedén fotózhass.  

Arra az esetre, ha még több fényre lenne szükség, összeállítottunk egy stúdióvaku rendszert a specifikus feladatokhoz. A személyre szabhatóság érdekében fényformálókkal és fényterelőkkel bővítettük a raktárkészletet.  

Egy különleges elképzelés megvalósítását is célul tűztük ki, és belekezdtünk a mesterségesen megvilágított ablakok kialakításába, mely nonstop biztosítja az ideális fényt. Ahogy a fénytechnika beüzemelésének és tesztelésének végéhez közeledtünk, úgy időszerűvé vált a Loft studion weblapjának fejlesztése is. Létrehoztunk egy menüpontot kifejezetten az eszközeink bemutatására, a könnyű áttekinthetőség érdekében. Előzetes tesztfotózásokkal már teszteltük a fotóstúdió termeiben rejlő számtalan lehetőséget és a következő időszakban is rengeteg új felismerésre törekszünk majd.  

Megosztás