Terembérlés szabályai

calendar

Időpont foglalás:

Terembérlés és sminkhely bérlés az online időpontfoglaló rendszeren keresztül, e-mailben az info@loftstudion.com címen, telefonon a +36306423160 -as számon vagy személyesen a stúdióban van lehetőséged. Az időpontfoglaló rendszerrel kapcsolatos további információkat az Időpontfoglalás menü pontra kattintva érheted el. Akár a személyes-, akár az online foglalás esetén a Loft studion szabályrendszere elfogadásra kerül!

A stúdió termek minimum bérelhető ideje 1 óra. Az annál rövidebb időre szóló igény esetén is az 1 óra bérletet kell fizetni.

Stúdiónkban készpénzzel, banki átutalással és bankkártyával is fizethetsz.

Minden foglalás esetében 50%-os előleget kérünk fizetni.

A Loft studion lehetőséget biztosít forgatásokra is, de fontos figyelembe venni hogy a stúdió termei nem hangszigeteltek. Amennyiben a munka követelményei ezzel kapcsolatban kérdést vetnek fel, mindenképp előzetes egyeztetés szükséges és javasolt egy foglalás előtti helyszíni bejárás. Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal.

Minden foglalás csak írásos visszaigazolás esetén érvényes. Amennyiben nem kaptál visszaigazolást, úgy nem ment át a rendszeren a foglalás. Ilyen esetben újra kell foglalnod.

calendar clear

Terembérlés lemondása:

72 órán belüli lemondás, módosítás esetén a bérleti díj 50%-a fizetendő. Lemondást, módosítást az online foglalási rendszeren keresztül vagy e-mailben fogadunk el, figyelembe véve a nyitva tartást.

24 órán belüli lemondás, módosítás esetén a bérleti díj 100%-a fizetendő. Lemondást, módosítást csak e-mailben fogadunk el, figyelembe véve a nyitva tartást.

Ha nem lett lemondva vagy módosítva a foglalás de elmarad, a teljes összeg kerül kiszámlázásra.

Stúdiónk fenntartja a foglalás változtatásának jogát, melyet igényed szerint plusz teremmel vagy plusz bérleti idővel, továbbá pénzvisszafizetéssel tudunk kompenzálni.

Stúdiónk fenntartja a jogot bármilyen foglalás törlésére, előre nem látható vis-major esetén. (pl. elháríthatatlan meghibásodás, áram és vízszolgáltatás szüneteltetése, sztrájk, karantén helyzet, stb.)

done_1873095

Érkezés:

Ha autóval érkezel, a közvetlen közelben a Fő téren,  az Arany János utcában, vagy a zsinagóga mellett (Iskola u. 3.) parkolhatsz kényelmesen. Stúdiónknak két bejárata van. Alap esetben kérjük hogy a Kossuth L. utcai főbejáratot használd. Amennyiben egyéb bérlés miatt praktikusabb a zsinagóga felöli érkezésed, úgy erről időben tájékoztatunk.

Érkezésedkor, az adminisztrációt követően átveheted az igényelt termet, amennyiben fototechnikai eszközt is bérelsz, kollégánk átadja neked. Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzá bizalommal.

A terembérlés díjszabása létszámhoz kötött. Amennyiben „maximum 8 főig” foglalsz, de magasabb létszámmal érkeztek, a bérlés díja automatikusan a weboldalon megadott árakon kerül kiszámlázásra.

A foglalásod az általad bérelt teremre vonatkozik. Kérjük tartsd tiszteletben, hogy azokat a termeket ne használjátok, amelyet nem foglaltatok be. Amennyiben szeretnétek egy másik, éppen szabad termünkben is fotózni, jelezzétek kollégánknak, és ha a naptárfoglalás lehetővé teszi, módosítjuk a teremfoglalást.

A stúdió 9 órakor nyit. Amennyiben 9 órakor van az első foglalásod,
úgy 10 perccel korábban már állunk a rendelkezésedre. A bérlési idő
egész órára vonatkozik. Igyekszünk a teret számodra is pontosan
átadni, illetve arra kérünk, hogy a fotózást te is úgy ütemezd, hogy a
teret kell egészkor elhagynotok. Amennyiben van utánatok bérlő,
akkor a kollégánk 5 perccel a lejárati idő előtt jelzi, hogy készüljetek a váltásra.

home-decor_7904142

Lakberendezés, kellékek, dekoráció:

Kérjük hogy a termeket felelősen használjátok, és úgy adjátok át ahogy átvettétek. Átrendezés igénye esetén egyeztess a kollégánkkal a lehetőségekről, illetve a visszarendezésben is szólj ha segítségre szorulsz.

Amennyiben a berendezésben kárt okoztok, annak anyagi felelősége a bérlőt terheli. Az okozott kár összegét utólag is jogosultak vagyunk igényelni.

Arculatváltás esetén weblapunkon és hírlevelünkben értesülhetsz az átalakításról.

make-up_1565948

Sminkelés, öltözés, várakozás:

Sminkkel és fodrásszal kapcsolatos információkat részletesen a Smink és fodrász menü pontban találhattok.

A készülődésre a bérelt tereket tudjátok használni. Minden teremhez mobil öltöző fülkét biztosítunk, melynek használata a bérleti díjban benne van. Amennyiben a fotózás jellegéből adódóan nagyobb helyigényetek van a készülődésre, azt kérjük, hogy előre jelezzétek és egyeztetjük a lehetőségeket.

Hogy az egyes fotózásokat, rendezvényeket ne zavarjuk, várakozni max. 10 perccel a foglalási időszak előtt lehet az épületben.

location_4716495

Állatbarát stúdió:

A Loft studion kisállat barát stúdióként szívesen fogadja a cicával, kutyával érkezőket is.

Néhány érthető feltételünk van, amit te is joggal várnál el:

  • Ha szobatiszta és ápolt a kisállatod, szívesen látjuk. Ha lábon érkezik, kérjük töröld meg a tappancsát bejövetelkor. Igény esetén nedves és száraz törlőt biztosítunk.
  • Ne legyen agresszív és kezelhetetlen a kedvenced.
  • Kisállat fotózás esetén a bérlésed utolsó órája 50perc tartózkodást tesz lehetővé, mivel a termet a következő bérlőnek frissen szeretnénk átadni. (Szellőztetés, takarítás)
  • Ha nagytestű kutyával, vagy több kisállattal érkeznétek, úgy egyedi egyeztetésre van szükség, kérjük hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot.
group_12850543

Létszám:

A terembérlés két ár kategória alapján, az egyes termeket 8 főig, ill. 15 főig foglalhatod. Két terem összevonását 30 főig, illetve az egész stúdiót max. 50 főig veheted igénybe. A Bar & Make up egy kisebb közösségi tér, itt 5 főig tervezheted megvalósítani az elképzeléseidet.

Termeink

Light home

Loft box

Diverse room

Bar & makeup