Otthonosan változatos, indusztriális luxus

Loft box

Bátor, stílusos és egyedülálló termünk egy ipari hangulatú, minden igényt kielégítő padláslakás. 12,7×9,3 méteres jellemző mérete tágas teret biztosít kreatív igényeidhez. Szürke minimál színvilágát és kopott jellegét igényes anyagok, lakberendezési tárgyak találkozása teszi izgalmassá. A csodás enteriőr mellett további előnye a 118m² -es helységnek hogy konyhával és zuhanyzóval rendelkezik, továbbá egy stílusos ágy is az enteriőr része. A beszűrődő nappali fények hagynak helyet az árnyéknak is, ezért számtalan hangulatvilágítással varázsoltuk igazán otthonossá. Különleges adottsága a térnek, hogy három ipari hangulatú ablaka mesterségesen van megvilágítva, így borús időben vagy sötétedés után is könnyedén kihasználhatod a kreatív fények előnyeit.

Loft box stúdió

Képgaléria

Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here
Gallery Title Here

Állatbarát stúdió

A Loft studion kisállat barát stúdióként szívesen fogadja a cicával, kutyával érkezőket is.
Néhány érthető feltételünk van, amit te is joggal várnál el:

Ha szobatiszta és ápolt a kisállatod, szívesen látjuk.
Ha lábon érkezik, kérjük töröld meg a tappancsát bejövetelkor.
Igény esetén nedves és száraz törlőt biztosítunk.
Ne legyen agresszív és kezelhetetlen a kedvenced.
Kisállat fotózás esetén a bérlésed utolsó órája 50perc tartózkodást tesz lehetővé, mivel a termet a következő bérlőnek frissen szeretnénk átadni. (Szellőztetés, takarítás)
Ha nagytestű kutyával, vagy több kisállattal érkeznétek, úgy egyedi egyeztetésre van szükség, kérjük hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

állatbarát