Loft studion: A tapolcai retro épületből létrehozott enteriőr fotó stúdió

Ismerd meg a Loft studion fotó stúdió útját a régi, elhanyagolt épülettől a modern, egyedi fotóstúdióig. Kövess minket lépésről lépésre a felújítás izgalmas folyamatán keresztül és nézd meg, hogyan varázsoljuk át az elfelejtett, régi épületet egy korszerű és kreatív térré.

2021-ben megszületett egy igényesen berendezett enteriőr fotó stúdió gondolata, melyet vidéken, elsősorban Veszprém megyében terveztünk megvalósítani. Tapolca belvárosában, egy igazán retro, elfelejtett épületre bukkantunk, a régi Vasboltra. Az épület retro hangulata és egyedisége azonnal megragadta figyelmünket, és rögtön beindította a képzelőerőt, így 2022 január 8-án azzal a szándékkal kezdtünk bele a megvalósításba, hogy az épület nem csak különleges, de korszerű is lesz.

Így a számtalan design terv megvalósítása előtt a szerkezeti felújítás, szigetelés, fűtés, klimatizálás, nyílászárók cseréje, víz,- és villanyszerelés, hőszigetelés, továbbá komplett tetőcsere volt napirenden. A tudatos tervezés mellett, a bontási munkák alatt rajzolódott ki igazán, hogy milyen is lesz a végleges fotóstúdió. Szinte minden ponton kreatív megoldásokra törekedtünk, hogy a végeredmény is egyedi legyen. A falak felületi kialakításánál a Novacolor Hungary különleges dekor glettjeit használtuk. Törekedtünk a természetes és változatos hatás elérésére, így bátran kísérleteztünk a beton jellegtől az ásványi kopott felületeken át a fémes hatásig, hogy egy lenyűgöző és inspiráló környezetet hozzunk létre. A részletek gondos tervezésével a stúdió hangulata egyedülállóvá vált.

A lakberendezés 2023 őszén vette kezdetét, és nagyjából karácsony környékén közel végleges állapotra jutottunk. Persze a mai napig dolgozunk a tökéletesítésen, hogy minden részlet tökéletes legyen és célunk a folyamatos megújulás is.

A stúdióban kialakítottuk a tökéletes környezetet, ahol a fotózás, a tervezés és a kreatív munka minden oldalát élvezheted. Enteriőr fotóstúdiónkban a retro és a modern elemek harmonikus együttese található.

Teszt üzemmódban már néhány élményen túl vagyunk, melyek során pozitív visszajelzéseket kaptunk a stúdióról. Mostantól minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, hogy megismerhessék és élvezhessék ezt a különleges fotós környezetet.

Képgaléria

Megosztás