Prémium enteriőr a tapolcai Loft studionban

Folytatódjon a tapolcai Loft studion lenyűgöző átalakulásának útja, az enteriőr kialakításával.

Az új fotóstúdió és rendezvényhelyszín létrehozása során izgalmas és kreatív megoldásokat alkalmaztunk. A változatos enteriőr tervezése során fontos szempont volt a prémium minőségű bútorok, dekorációk és egyéb lakberendezési kiegészítők kiválasztása. A szakértelem és innováció találkozásából született egy olyan tér, amely inspiráló környezetet biztosít a fotózás és a rendezvények számára. Egyedi és emlékezetes élményt nyújtva minden látogatónak.

Az építési munkálatok befejeztével megkezdődhetett a lakberendezés szép és izgalmas feladata. A tágas tereknek sokoldalú fotóstúdióként és igényes rendezvényhelyszínként kell funkcionálnia, így lényeges szempont volt, hogy az egymásba simuló sokféle enteriőr rendkívüli változatosságot nyújtson. Mivel egyedi hatásra törekedtünk, a különlegességek rendelésénél sok esetben beszerzési nehézségekre számítottunk. Számos lakberendezési terméket, dekorációt, műnövényt és asztali terméket a Bellix Design webshopjából választottunk ki. Itt hatékonyan tudtunk böngészni a prémium márkák termékei között, illetve a gyors és megbízható beszerzéseknek köszönhetően, jól és pontosan tudtuk ütemezni az egyes folyamatokat.

Már a falak és burkolt felületek kialakításánál is szempont volt a rendkívüli változatosság. A bútorokkal, textíliákkal, lakberendezési tárgyakkal és ezeknek a variálhatóságával tovább erősítettük ezt a hatást. A rendelkezésre álló natúr és kortalan felületek és igényes anyagok találkozása rendkívül izgalmas hatást eredményezett. Sokrétűen kísérleteztünk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal és a végeredmény egy páratlan stúdió lett, amely egyedülálló élményt nyújt mindazok számára, akik belépnek a fotóstúdió ajtaján.

Termeink egymástól eltérő kondíciókkal rendelkeznek és igyekeztünk ezeket a különbségeket előnyösen kihangsúlyozni. Van, ahol a természetes fények dominálnak és van, ahol a hangulatvilágításé a főszerep. A napfényben úszó tér ablakain az árnyékolást úgy alakítottuk ki, hogy diffúz reluxával variálható legyen a kemény-, és lágy fény. Ahol pedig mesterségesen kellett a hangulatfénnyel játszani, különlegesen megvilágított homogén felületek gondoskodnak a beszűrődő fény hangulatáról akár az esti órákban is.

Végezetül megálmodtunk és megvalósítottunk egy luxus bárpultot, és hogy igazán stílusos legyen, a Halimba Crystal prémium minőségű ólommentes kristályüveg kelyheivel tettük teljessé. Az összhatás egy lenyűgöző, sokoldalú és igényes stúdió, amely minden igényt kielégít.

Megosztás