In Vino Lidia születésnapi rendezvény a Loft studionban

A Loft studionban a közelmúltban egy igazán különleges rendezvény kapott otthont.

A rendezvény a Halimba Crystal együttműködésével lett megszervezve, és a célja az volt, hogy köszönetet mondjanak azoknak a vendégeknek, borászoknak és minden borral foglalkozó szakembernek, akik az elmúlt egy évben bizalmat szavaztak Lídiának.

Egész napos program

A program 10 órakor kezdődött a Halimba Crystal gyárban, ahol a vendégek egy vezetett gyárlátogatáson vehettek részt. Megtekinthették a kristálygyártás lenyűgöző folyamatát, betekinthettek a kulisszák mögé, miközben rengeteg információval lettek gazdagabbak ennek a csodálatos kézműves mesterségnek a megismerése során. A bátrabbak még az üvegfújást is kipróbálhatták.
Ezután 12:30-kor érkeztek meg hozzánk a vendégek Tapolcára a Loft studionba, ahol a rendezvény folytatódott. Az érkezéskor pezsgővel köszöntöttük a vendégeket, amely tökéletes nyitánya volt az eseménynek. A pezsgős koccintás után egy bőséges büféebéd várta a vendégeket, ahol mindenki kedvére válogathatott a finomabbnál finomabb falatokból.
A nap egyik csúcspontja a nagy pohár teszt volt, ahol a borászok egy a maguk álltal választott borukat egy vezetett borkostoló keretében mutathatták be a borkedvelőknek, majd együtt három különböző Halimba Crystal kézi gyártású kehelyből kóstolhatták meg. A vendégek közelebbről megismerkedhettek a borokkal és borászokkal, a Halimba Crystal gyönyörű kelyheivel, és jó hangulatú kötetlen beszélgetések alakultak ki.

Az esemény minden pillanatát Papp Attila fotósunk örökítette meg, aki kiváló képeket és videókat készített a rendezvényről. Az elkészült képek és videók tökéletesen visszaadják a rendezvény remek hangulatát és a Loft studion egyedi megjelenését.

Tökéletes helyszín rendezvényekhez

A Loft studion Tapolca központjában található és kiváló rendezvényhelyszínként szolgál minden alkalomra. Modern felszereltséggel és elegáns környezettel várjuk vendégeinket, hogy emlékezetes élményeket nyújtsunk számukra. Az In Vino Lidia születésnapi esemény is remek példa arra, hogy milyen különleges rendezvényeket lehet nálunk megszervezni. Legyen szó céges rendezvényről, születésnapról vagy akár esküvőről, a Loft studion tökéletes választás. Rugalmasan alakítható tereink és professzionális szolgáltatásaink biztosítják, hogy minden rendezvény zökkenőmentesen és stílusosan történjen.

Megosztás